Wordt IPTV reseller bij Wholesale-IPTV
IPTV voor Internet Service Providers en resellers

IPTV via uw eigen netwerk of via internet (OTT)

IPTV via Wholesale-IPTV kan worden aangeboden via eigen netwerk of via het internet. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij aanbieden.

ISP's: Deze optie is het meest geschikt voor bedrijven met een eigen netwerk. De ISP heeft intern transport d.m.v. een interconnect naar de streamservers in Nikhef Amsterdam of in de Rix Rotterdam.

Resellers: Deze optie is het meest geschikt voor resellers met een kleiner aantal aansluitingen of resellers zonder beschikking over een eigen netwerk. Eindgebruikers van een reseller halen het signaal namelijk op via het internet (OTT), zonder tussenkomst van een eigen netwerk. Transport van de streams geschiedt volledig via de internetverbinding van de eindgebruiker. U heeft hiervoor dus geen eigen netwerk nodig. Wel is er de mogelijkheid om met ons aan te sluiten doormiddel van BGP in Nikhef Amsterdam of in de Rix Rotterdam.

Setupkosten ISP en reseller
Eenmalig setupkosten reseller account € 499,- eenmalig
Optionele kosten
Interconnect per Gbit, maximaal 10G € 199,- eenmalig € 75,- per maand
SLA - zie document SLA voor meer informatie over onze SLA. € 49,- per maand
Streamserver * op locatie, incl. 24/7 monitoring en beheer incl. SLA € 349,- eenmalig € 149,- per maand

* ISP of reseller levert zelf de server aan met ilo of idrac t.b.v. remote management. De ISP/reseller is zelf verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van de server en het netwerk.

Meer informatie ontvangen?

IPTV voor de zakelijke markt

Wilt u meer informatie ontvangen over Wholesale-IPTV voor de zakelijke markt? Indien u meer informatie zoals tarieven en technische informatie wilt ontvangen, vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk een informatiepakket toe.

Heeft u vragen over onze diensten? Bekijk dan eerst onze pagina Frequently Asked Questions om te kijken of uw vraag hiertussen staat.


Interesse?

We vertellen u natuurlijk graag meer over onze reseller IPTV diensten.

both

Wholesale IPTV

's-Gravenzandseweg 21P
2291 PE Wateringen
Nederland

info@wholesale-iptv.nl