Wordt een reseller van IPTV
IPTV voor resellers en Internet Service Providers

IPTV via uw eigen netwerk of via IPTV-platform

IPTV via Wholesale-IPTV kan worden aangeboden via eigen netwerk of via het Wholesale-IPTV platform. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij aanbieden.

ISP's: Deze optie is het meest geschikt voor afnemers met een eigen netwerk. De ISP heeft intern transport naar de main streamserver in Nikhef Amsterdam of in de Rix Rotterdam. De ISP zorgt voor een dedicated server op een nader te bepalen locatie. Dit wil zeggen dat de ISP zorgt voor een server op een locatie waar de eindgebruiker op verbindt. De server wordt remote beheerd door Wholesale-IPTV, die zorg draagt voor de juiste werking, 24/7 monitoring en licensering van software. De dedicated server haalt per aangeboden zender één (1) stream op bij de main streamserver en distribueert deze naar de eindgebruikers.

Resellers: Deze optie is het meest geschikt voor resellers met een kleiner aantal aansluitingen of resellers zonder beschikking over een eigen netwerk. Eindgebruikers van een reseller halen het signaal namelijk direct op bij de main streamserver van Wholesale-IPTV, zonder tussenkomst van een eigen netwerk of server van de reseller. Transport van de streams geschiedt volledig via de internetverbinding van de eindgebruiker. U heeft hiervoor dus geen eigen netwerk nodig. Wel is er de mogelijkheid om met ons aan te sluiten doormiddel van BGP in Nikhef Amsterdam of in de Rix Rotterdam.

Overige kosten ISP
Aansluitkosten € 500,- eenmalig
Beheer server* op locatie, incl. 24/7 monitoring, 1 Gbit uplink t.b.v ophalen zenders d.m.v. interne verbinding en SLA 2** € 199,- per maand

* ISP levert zelf de hardware aan met ilo of idrac t.b.v. remote management. Ook is de ISP verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van de server en de hardware.
** zie document SLA voor meer informatie over onze SLA.

Overige kosten Resellers
Aansluitkosten € 500,- eenmalig
SLA - zie document SLA voor meer informatie over onze SLA. € 49,- per maand

Meer informatie ontvangen?

IPTV voor de zakelijke markt

Wilt u meer informatie ontvangen over Wholesale-IPTV voor de zakelijke markt? Indien u meer informatie zoals tarieven en technische informatie wilt ontvangen, vul dan het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk een informatiepakket toe.

Heeft u vragen over onze diensten? Bekijk dan eerst onze pagina Frequently Asked Questions om te kijken of uw vraag hiertussen staat.


Ik ontvang graag vrijblijvend de documentatie en prijzen

Interesse?

We vertellen u natuurlijk graag meer over onze reseller IPTV diensten.

both

Wholesale IPTV

Platinastraat 1
2718 SZ Zoetermeer
Nederland

info@wholesale-iptv.nl